EXPATS

EXPATS

Elycio Talen biedt momenteel incompany trainingen, ‘crash courses’ en open groepen, gericht op expats in een zakelijke, internationale omgeving op alle niveau’s en in alle branches.

 

­Talent uit het buitenland

Het aantal expats neemt na een dip in de afgelopen jaren nu wereldwijd weer toe. Bedrijven hechten steeds meer waarde aan internationaal ervaren personeel, en hun werknemers profiteren mee.

Bedrijven die willen bijblijven in de globaliseringstrend hebben hun strategie aangepast. Bang als ze zijn dat zij hun talent kwijtraken aan de concurrentie en op langere termijn niet meer kunnen meekomen met de concurrentie, sturen ze werknemers naar het buitenland. Daar ontwikkelen ze vaardigheden waar hun werkgevers van kunnen profiteren. Zeker multinationals hebben baat bij personeel dat bekend is met lokale culturen en bedrijfsprocessen.

Het aantal werknemers dat voor een lange periode in Nederland gaat werken zal het komende jaar stijgen, zo verwachten bedrijven wereldwijd. Het belang van beheersing van de Nederlandse taal wordt dan ook steeds belangrijker.

Welkom in Nederland. Wij bieden praktijkgerichte trainingen en workshops volledig afgestemd op de zakelijke situatie.

Klik hier om je in te schrijven voor een cursus