Elycio Talen krijgt wederom vier sterren van Blik op Werk

11 april 2019 Uit Door Edwin Scheper

leernederlands.nl, onderdeel van Elycio Talen voldoet ook in 2019 aan alle eisen die gesteld worden voor aanbieders van inburgeringscursussen in Nederland.
Het taleninstituut kreeg maar liefst vier sterren van het onafhankelijk kwaliteits- en kennisinstituut Blik op Werk.

Inburgeraars zelf geven Elycio Talen via het officiële klanttevredenheidsonderzoek een 8,2. Ook het slagingspercentage over 2018 werd tijdens de audit gemeten en leverde een gemiddelde op van 82% – cijfers die ver boven het regionaal en landelijk gemiddelde liggen. ‘Onze aanpak onderscheidt zich door de zeer hoge mate van actiegerichtheid en het feit dat alles draait om meedoen en oefenen. We hebben hard gewerkt voor dit resultaat en zijn trots op wat we doen en voor wie wij het doen’ zegt Jackie Drinkwaard, coördinator en manager van de afdeling inburgering.

Blik op Werk keurmerk

Het Keurmerk Blik op Werk bestaat sinds 2007 als opvolger van het BOA Keurmerk, het Borea Keurmerk en Cliënten Kwaliteitskeurmerk Re-integratie (CKR). Het is een keurmerk voor o.a. werknemers en werkzoekenden, werkgevers en overheid om inzicht te krijgen in de betrouwbaarheid en kwaliteit van dienstverleners. Een school of instituut met het Blik op Werk Keurmerk biedt goede kwaliteit, maakt duidelijke afspraken en de cursisten zijn tevreden.

Elycio Talen

Elycio Talen heeft 50 jaar ervaring op het gebied van taal- en cultuurtrainingen. Met deze opgebouwde expertise en samen met 40 gecertificeerde en ervaren trainers Nederlands als tweede taal worden nieuwkomers voorbereid op een succesvolle intrede in de Nederlandse maatschappij. Dankzij de persoonlijke aandacht en begeleiding, de kleine klassen van gelijk niveau en de moderne en resultaatgerichte methodes worden er altijd hoge slagingspercentages en tevredenheidsscores behaald. Naast het Blik op Werk keurmerk bezit het bedrijf daarom ook het kwaliteitscertificaat ISO 9001, én het klanttevredenheidscertificaat van CEDEO.

Elycio Talen biedt inburgeringscursussen voor alle niveaus aan op haar vestigingen in Amsterdam, Arnhem, Enschede, Oosterhout, Papendrecht, Rijswijk, Zeist en Zevenbergen. Meer informatie en inspiratie voor- en van inburgeraars is te vinden op www.leernederlands.nl.