‘Ik ben wie ik ben en ik geloof in mijn toekomst in Nederland’

21 september 2018 Uit Door Edwin Scheper

Leer Nederlands bij Elycio Talen

Ismaël (26), afkomstig uit Kololi (Gambia) is zich momenteel aan het voorbereiden op het NT-2 staatsexamen bij Elycio Talen. Zijn grootste ambitie is weer ooit in de toerismesector te werken.

‘Hospitality zit in mijn genen. Ik ben van nature open, flexibel en spontaan. Al van kinds af aan. Mijn moeder ging ook altijd blij en vrolijk door het leven.

Ik heb van haar geleerd stress altijd van binnen te verwerken. Je zal het echt nooit aan mij merken. Ik hou van lachen en bezig zijn met mensen, waar ze ook vandaan komen. Ik hou van iedereen, of je nu wit, blauw of groen bent. Ik doe niet mee aan al die negativiteit die je bijvoorbeeld in het nieuws ziet.

Ik ben wie ik ben en ik geloof in mijn toekomst in Nederland. Zolang ik mijzelf blijf en vertrouwen houd in mijzelf zal ik bereiken wat ik wil bereiken.’

­ Meer informatie