‘Elycio Talen is gewoon de beste én leukste school in Nederland’

21 september 2018 Uit Door Edwin Scheper

Inburgeren in Rijswijk

Regelmatig komen er bij ons oud-cursisten langs om een praatje te maken en met trots te vertellen wat ze allemaal hebben bereikt. Vandaag liep Ranim Alsayed (25) naar binnen om oefenexamens op te halen.

Ranim is van Palestijnse afkomst en studeerde Arabische literatuur aan de University of Aleppo. In november 2016 stopte ze vanwege haar zwangerschap tijdelijk met de inburgeringslessen. Binnenkort wil ze het Nederlands op B2 niveau gaan beheersen om te kunnen beginnen met een opleiding Business Administration aan de Universiteit van Amsterdam.

‘Ik ben nog jong dus ik pak het allemaal stap voor stap aan. Rijswijk is een hele mooie stad waar ik ook nog eens met mijn man samenwoon. Ik heb dus een speciale band met deze stad.’

‘Ik kom hier natuurlijk ook gewoon graag langs. Elycio Talen is gewoon de beste én leukste school in Nederland. Ik kom veel mensen tegen van andere taalscholen en ik merk dat hun niveau gewoon niet voldoende is. Zelfs de grammatica beheersen ze niet. Hier zijn fantastische en vooral goede docenten waar ik warme herinneringen aan heb.

Ik zal nooit vergeten hoe gezellig het was om samen te eten. Echt iedereen deed mee. Dat is leuk om mee te maken.’

­ Inburgeren in Rijswijk