EXPATS

Elycio Talen

English information? (click here)

Elycio Talen biedt momenteel incompany trainingen, ‘crash courses’ en open groepen, gericht op expats in een zakelijke, internationale omgeving op alle niveau’s en in alle branches.

­Talent uit het buitenland

Het aantal expats neemt na een dip in de afgelopen jaren nu wereldwijd weer toe. Bedrijven hechten steeds meer waarde aan internationaal ervaren personeel, en hun werknemers profiteren mee.

Bedrijven die willen bijblijven in de globaliseringstrend hebben hun strategie aangepast. Bang als ze zijn dat zij hun talent kwijtraken aan de concurrentie en op langere termijn niet meer kunnen meekomen met de concurrentie, sturen ze werknemers naar het buitenland. Daar ontwikkelen ze vaardigheden waar hun werkgevers van kunnen profiteren. Zeker multinationals hebben baat bij personeel dat bekend is met lokale culturen en bedrijfsprocessen.

Het aantal werknemers dat voor een lange periode in Nederland gaat werken zal het komende jaar stijgen, zo verwachten bedrijven wereldwijd. Het belang van beheersing van de Nederlandse taal wordt dan ook steeds belangrijker.

Welkom in Nederland. Wij bieden praktijkgerichte trainingen en workshops volledig afgestemd op de zakelijke situatie.

­Kosten

Taaltrainingen Nederlands bij Elycio Talen zijn altijd maatwerk. Dat betekent dat we iedere deelnemer binnen zijn of haar beschikbaar budget een individueel advies geven over de beste manier om de taal te leren. Uitgangspunt voor ieder advies is de intake. Daar inventariseren we met de deelnemer(s) de voorkennis van het Nederlands, de leerdoelen, de beschikbare tijd en de andere wensen en behoeften.

Op basis daarvan bespreken we hoe de deelnemer op de meest efficiënte manier de leerdoelen kan bereiken. Dat kan zijn op basis van een groepstraining, een individueel traject met een persoonlijke taaltrainer, zelfstudie met onze online programma’s of een combinatie daarvan. Binnen ieder budget bieden wij zo de optimale oplossing.

Een traject van zelfstudie onder deskundige begeleiding van onze trainers is mogelijk vanaf € 495. Een intensieve privétraining is mogelijk vanaf € 1.995.

Dat we met ons maatwerk uitstekende resultaten bereiken, blijkt wel uit de klanttevredenheidsonderzoeken van CEDEO. Deelnemers geven ons nu een hoger cijfer dan 9,78. Uw budget kennen we niet, maar u krijgt wel altijd waar voor uw geld.

Klik hier om je in te schrijven voor een cursus

gericht op expats in een zakelijke, internationale omgeving op alle niveau’s en in alle branches.