HR PROFESSIONALS

Elycio Talen

HR PROFESSIONALS

Met de Bright Online Language Test krijgt u inzicht in de kennis van (o.a) de Nederlandse taal van (bestaand) personeel. Een methode om de juiste gegevens te verzamelen.

­Taalassessments.nl

Een goede kennis van taal en cultuur is van doorslaggevend belang om succesvol internationaal zaken te doen. Daarom wilt u er zeker van zijn dat u en uw medewerkers over alle benodigde vaardigheden beschikken. Om dit goed in kaart te kunnen brengen, bieden wij concrete oplossingen. Zo bestelt u in onze webshop eenvoudig Bright Language taalassessments, die u direct inzicht bieden in het huidige taalniveau van uw medewerkers of sollicitanten of van uzelf.

­Klik hier om naar de website te gaan

­Kosten

Taaltrainingen Nederlands bij Elycio Talen zijn altijd maatwerk. Dat betekent dat we iedere deelnemer binnen zijn of haar beschikbaar budget een individueel advies geven over de beste manier om de taal te leren. Uitgangspunt voor ieder advies is de intake. Daar inventariseren we met de deelnemer(s) de voorkennis van het Nederlands, de leerdoelen, de beschikbare tijd en de andere wensen en behoeften.

Op basis daarvan bespreken we hoe de deelnemer op de meest efficiënte manier de leerdoelen kan bereiken. Dat kan zijn op basis van een groepstraining, een individueel traject met een persoonlijke taaltrainer, zelfstudie met onze online programma’s of een combinatie daarvan. Binnen ieder budget bieden wij zo de optimale oplossing.

Een traject van zelfstudie onder deskundige begeleiding van onze trainers is mogelijk vanaf € 495. Een intensieve privétraining is mogelijk vanaf € 1.995.

Dat we met ons maatwerk uitstekende resultaten bereiken, blijkt wel uit de klanttevredenheidsonderzoeken van CEDEO. Deelnemers geven ons een ruime 9,78. Uw budget kennen we niet, maar u krijgt wel altijd waar voor uw geld.

Klik hier om je in te schrijven voor een cursus